PRO VERDE SRL expediaza comenzile prin curier rapid : Urgent Cargus COURIER  (www.UrgentCargus.ro)

Costuri livrare (Urgent Cargus) : 
– pentru comenzi care nu depasesc valoarea de 300 lei, pretul livrarii va fi sincronizat cu preturile Urgent Cargus.
– pentru comenzile care depasesc valoarea de 300lei -> LIVRAREA ESTE GRATUITA


Va rugam sa specificati in explicatiile comenzii sau operatorului etccorporation.ro daca doriti livrarea Sambata (aceasta taxa va fi suportata de catre client si se va regasi in factura)

IMPORTANT!
Tarifele de transport sunt valabile exclusiv pentru localitatile in care Urgent Cargus are puncte de livrare (fara kilometri suplimentari)

Listele localitatilor fara kilometri suplimentari: 
– Puteti vizualiza aici lista localitatilor – Urgent Cargus

Pentru localitatile unde companiile de curierat calculeaza kilometri suplimentari, tarfiul final se calculeaza cu 1leu/kilometru (puteti opta pentru ridicare colet din sediul Urgent Cargus cel mai apropiat pentru a nu mai plati aceasta taxa suplimentara).
Suma finala a costului de transport va fi transmisa de operatorul backtoblack.ro si se va regasi pe factura emisa catre client. 

Observatii: 
Va rugam verificati integritatea ambalajului coletului in momentul primirii acestuia. Daca ambalajul prezinta deteriorari, solicitati intocmirea unui Proces Verbal de catre reprezentantul firmei de curierat. Daca in interiorul coletului se va regasi un produs deteriorat, acesta se va putea returna impreuna cu procesul verbal. Expedierea PV-ului este obligatorie pentru schimbarea produsului deteriorat.

Termenul de livrare al firmei de curierat este de 24-72 ore de la preluarea coletelor, in functie de localitatea de destinatie. 

Dupa finalizarea comenzii veti fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru confirmare/transmitere suma totala / AWB / etc.